نماز

نماز

نماز
نماز

نماز

نماز

نماز شهید محمدرضا کاظمی

امیر احمدی گفت:سال 62 من و شهید محمدرضا کاظمی دانشجوی تربیت معلم بود یم با هم عهد بستیم که به جبهه برویم و تا پایان جنگ بمانیم.

من با شهید کاظمی در واحد عملیات لشکر بودیم شهید کاظمی بعد از مدت کوتاهی مسئول محورهای شناسایی در واحد اطلاعات عملیات شد ، شناسایی هایی را که می رفت از اطمینان خاصی نزد مسئولین واحد برخوردار بود.

وی افزود: قبل از عملیات والفجر 8 مسئولیت شناسایی واحد اطلاعات عملیات را بر عهده گرفت آنچه که بارز بود اطمینان کار شناسایی ایشان بود و محورهای مشکل و سخت را به او واگذار می کردند و در همه شناسا ییها ی خود به خوبی موفق بود.

امیر احمدی تصریح کرد: از جمله خصوصیات اخلاقی خاصی که داشت پایبندی به اعتقادات و رعایت واجبات و مستحبات بود و در با خالق ارتباط زیادی داشت.

وی ادامه داد: پیش نماز می شد وهمه به او اقتدا می کردند . بعد از نماز علی رغم این که صدای خوبی نداشت دعاها و تعقیبات بعد از نماز را بلند می خواند و اشک می ریخت.

امیراحمدی اظهارداشت: شهید کاظمی دعای کمیل را با اخلاص فراوان می خواند و همیشه از ابتدا تا انتهای آن اشک می ریخت عارفی بود که به تعبیر خیلی از دوستانش مراحل سیر و سلوک را پیموده بود وخیلی با خداوند ارتباط برقرار می کرد. 

ادامه مطلب ...

کیفیت نماز

نماز، عبادتی است دارای اقوال وافعال که با تکبیر شروع شده، وبا تسلیم پایان می پذیرد.

بر شخص واجب است که در صورت اراده نماز، در صورت مبتلا بودن به حدث اصغر وضوء گرفته، ودر صورت مبتلا بودن به حدث اکبر غسل کند. ودر صورتی که آب در دسترس او نبوده و یا اینکه استفاده از آب باعث بروز ضرر گردد، به جای وضوء وغسل، تیمم می کند. شخص باید بدن، لباس، و مکان نماز خویش را از هرگونه نجاست پاک کند.


کیفیت نماز

1 – شخص با تمام بدن خود وبدون انحراف والتفات، بسوی قبله میایستد.

2 – نمازی را که می خواهد بخواند، در قلب خود و بدون تلفظ آن نیت می کند.

3 – سپس می گوید: ((الله اکبر))، که این سخن به ((تکبیره الاحرام)) معروف است، ودر هنگام گفتن آن دستهای خود را تا مقابل شانه هایش بالا می آورد.

4 – آنگاه کف دست راست خویش را بر پشت کف دست چپ، وبرسینه می گذارد. 

ادامه مطلب ...

نماز تقویت کننده روح انضباط

نماز روح انضباط را در انسان تقویت می کند, چرا که دقیقاً باید در اوقات معینی انجام گیرد که تأخیر و تقدیم آن هر دو موجب بطلان نماز است, همچنین آداب و احکام دیگر در مورد نیت و قیام قعود و رکوع و سجود و مانند آن که رعایت آنها, پذیرش انضباط را در برنامه های زندگی کاملاً آسان می‌سازد.

همه اینها فوائدی است که در نماز, قطع نظر از مسأله جماعت وجود دارد و اگر ویژگی جماعت را بر آن بیفزائیم ـ که روح نماز همان جماعت است ـ برکات بی شمار دیگری دارد که این جا جای شرح آن نیست, بعلاوه کم و بیش همه از آن آگاهیم.

گفتار خود را در زمینه فلسفه و اسرار نماز با حدیث جامعی که از امام علی بن موسی الرضا ـ علیه السّلام ـ نقل شده پایان می‌دهیم 

ادامه مطلب ...